Over ons

In 1943 hebben de broers Henk en Gerrit Altena het installatiebedrijf van de famillie Markerink overgenomen en zo is Installatiebedrijf Altena tot stand gekomen. 

In die jaren waren de voornaamste werkzaamheden het aanleggen van de nieuwe elektrische installatie's maar ook nog vooral het maken zinken baden en melkbussen het echte loodgieten. Maar door de jaren heen is er veel veranderd door de komst van de Gaskachel de CV installatie en op dit moment met nieuwe energie besparende technieken zoals warmtepompen, of PV installatie's om zelf elektrische energie mee op te wekken. 

Verder zijn wij niet alleen een installatiebedrijf maar hebben wij ook een zaak in bruin en witgoed. Waren het vroeger vooral huishoudelijke artikelen als servies en wastobben. Tegenwoordig geven wij onze klanten advies op het gebied van de nieuwste LED tv's met internet toepassingen en multimedia applicaties en de nieuwste mogelijkheden op het gebied van wasmachine, droger, etc.

Installatiebedrijf Altena heeft in haar 70 jarige bestaan altijd het motto gevoerd "klaar staan voor onze klanten".Of het nu gaat om advies en uitvoering van een verbouwing, nieuwbouw, energie besparing, of de aankoop van een nieuwe televisie of wasmachine. Wij helpen u graag met onze totaal service.

Kijk voor meer informatie op onze website:  Installatiebedrijf Altena Ruurlo